fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

Onbezorgd je camper verhuren

Geplaatst in Camperinformatie Dinsdag 27 juli 2021

Je camper verhuren en geld verdien, maar geen tijd of zin in het extra werk?

 

Ben je in het bezit van een camper en ga je maar een paar weekenden of weken per jaar met de camper weg? Dan kun je overwegen om de camper te verhuren. Op die manier kun je de vaste camperkosten dekken en verdien je geld met je camper!

Als je de camper wil verhuren maar geen tijd of zin hebt om alles hiervoor te regelen, besteedt de verhuur dan uit aan Goboony Get & Go. Goboony Get & Go is een formule van Goboony, het grootste camperverhuurplatform van Europa. In samenwerking met Motorhome Management & Care verzorgen zij de innames, uitgiftes, schoonmaak, controle en klein onderhoud voor je verhuurcamper. Uiteraard kun je de camper zelf ook blijven gebruiken.

 

Als je gebruik wil maken van Goboony Get & Go, kun je je aanmelden via goboony.nl. Vervolgens word je uitgenodigd om je camper naar één van de Motorhome Management & Care Facility Centers te brengen voor de intake van je camper. Je laat de camper achter en Motorhome Management & Care gaat ermee aan de slag.

 

Motorhome Management & Care maakt een professionele fotoreportage en een advertentietekst van de camper. De fotoreportage en advertentietekst worden op het verhuurplatform van Goboony geplaatst. Daarbij wordt een instructievideo van je camper gemaakt die door Goboony naar iedere huurder van jouw camper wordt gestuurd, zodat de huurder weet hoe hij goed met de camper kan omgaan tijdens de vakantie.

 

Motorhome Management & Care zorgt dat de camper gereed is voor verhuur en voert de uitgiftes en innames uit. Tijdens de uitgifte worden alle functionaliteiten van de camper uitgelegd en de huurder van alle nodige informatie voorzien. Wanneer de camper wordt ingenomen na de verhuurperiode wordt alles nagelopen samen met de huurder. Bij geconstateerde schade wordt dit door Motorhome Management & Care in overleg met Goboony geregeld en hersteld. Na iedere boeking controleert Motorhome Management & Care de camper, waaronder de bandenspanning en vloeistoffen en vult deze waar nodig aan. Zo staat de camper weer veilig klaar voor de volgende huurder.

 

Wil je meer weten over onbezorgd je camper verhuren? Bezoek dan de website van Motorhome Management & Care voor meer informatie over de werkwijze en de voordelen.

Hulp nodig?

Neem contact op

  Hoofdkantoor:

  Motorhome Depot Nederland

  Landauer 5

  3897AB Zeewolde

  085 065 7620
   

  Email ons

  office@motorhomedepot.nl

  Volg ons

  Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

  Alle rechten voorbehouden - 2021 ©Motorhome Depot NL

  Powered by TDG Digital | 2021

  © UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
  MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.