fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

Campermakelaar worden?

Campermakelaar worden bij Motorhome Depot?

Motorhome Depot heeft een revolutie veroorzaakt in de manier waarop campers worden verkocht en is uitgegroeid tot de grootste campermakelaardij in Europa. De franchiseformule Motorhome Depot is in 2008 opgericht en sinds 2011 marktleider in Groot Brittannië. Motorhome Depot verovert inmiddels Europa. In Nederland is Motorhome Depot Nederland vanaf 2017 actief en voor verschillende regio’s liggen er nog kansen voor zelfstandige campermakelaars.

 

 

De Nederlandse campermarkt

Meer dan een 600.000 campers en caravans zijn momenteel geregistreerd in Nederland en dat aantal groeit ieder jaar. Daarvan is ruim 28 % een camper en het aantal nieuwe campers groeit forser dan het aantal nieuwe caravans. Waren het voorheen met name 50-plussers die er met de camper op uit trokken, nu gaan ook steeds meer gezinnen met een camper op vakantie. Deze trend zal aanhouden en de campermarkt zal de komende jaren flink blijven groeien. Het aanbod van en de vraag naar tweedehands campers groeit mee en daarom is de behoefte aan een onafhankelijke, goede en betrouwbare campermakelaar groot.

 

Wat is een campermakelaar?

Wanneer je je huis wilt verkopen, bel je een makelaar en wanneer mensen hun camper willen verkopen, bellen ze de campermakelaar: Motorhome Depot. Mensen die een camper willen verkopen, hadden tot nu toe de keuze uit twee mogelijkheden die beide meer nadelen dan voordelen bieden: verkopen aan een camperdealer of proberen om privé te verkopen. Een dealer biedt de eigenaar vaak een lage handelsprijs. Mensen die hun camper privé verkopen lopen grote veiligheids- en betalingsrisico’s. De Motorhome Depot campermakelaar biedt een derde alternatief voor de verkoop van de camper, zonder veiligheids- of betalingsrisico’s en zonder voorafgaande kosten.

 

Geen verkoop, geen kosten

Motohome Depot werkt volgens de no cure no pay formule en is daarom succesvol. De campermakelaar beantwoordt vragen over het voertuig, regelt bezichtigingen, coördineert alle biedingen en voert namens de klant de onderhandelingen. Wanneer een verkoop is overeengekomen, zal door het hoofdkantoor via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht de financiële transactie worden afgehandeld, zodat de eigenaar de betaling ontvangt, voordat de sleutels worden vrijgegeven en de koper weet dat hij veilig koopt. De campermakelaar is ervan verzekerd dat hij zijn courtage ontvangt.

 

Training en opleiding

Bij aanvang start je met een uitgebreide en intensieve training. Je leert de technische kant van het bedrijf kennen door onze uitstekende initiële en doorlopende trainingsprogramma’s en softwaresystemen. De training is ontworpen om zeer praktisch en taakgericht aan de slag te gaan en je ontvangt een toetredingspakket met alles wat je nodig hebt om te beginnen. Tegen het einde van de training spreek je al met camperbezitters. Vanaf het begin ondersteunen we je bij het bouwen van je campervoorraad voor de verkoop. Als je ons advies volgt en de bewezen succesvolle systemen toepast, is er geen reden waarom je je eerste camper niet binnen enkele weken nadat je je bij ons hebt aangesloten, verkocht hebt. Vanaf dat moment begin je een serieuze inkomstenstroom op te bouwen.

Motorhome Depot Nederland zoekt nieuwe franchisenemers!

 

In de regio Friesland, regio Flevoland, regio Rotterdam, regio Noord Brabant omgeving Tilburg, regio Noord Brabant omgeving Helmond, regio Overijssel omgeving Almelo, regio Zuid-Holland omgeving Zoetermeer, regio Zuid-Holland omgeving Oud-Beijerland en in de regio Limburg zoekt Motorhome Depot Nederland nieuwe franchisenemers. Als onafhankelijk campermakelaar werk je binnen je eigen regio en ben je aangesloten bij een landelijke en internationale organisatie.

 

Dat biedt grote voordelen:

 • je werkt als zelfstandig ondernemer binnen je eigen regio en hebt de mogelijkheid een goed, boven modaal inkomen te verdienen. Je bepaalt je eigen agenda en bent flexibel in je tijdsindeling;
 • je kunt terugvallen op een sterke centrale organisatie en hoofdkantoor en ontvangt alle support zoals commerciële en administratieve ondersteuning;
 • als campermakelaar van Motorhome Depot profiteer je van de jarenlange internationale ervaring van de organisatie en de voorsprong in de internationale markt;
 • je profiteert van de landelijke marketing- en communicatieactiviteiten;
 • je groeit mee in de verdere ontwikkeling van Motorhome Depot Nederland.

 

Motorhome Depot Nederland vindt het belangrijk dat je past bij ons team en onze cultuur en dat je onze klanten de best mogelijke service wil bieden. Ben je ondernemend, commercieel aangelegd en heb je affiniteit met de campermarkt, dan is deze kans iets voor jou.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een eigen onderneming en lijkt dit je wat? Vul dan onderstaande formulier in: 

  Over Motorhome Depot

  Motorhome Depot (UK) in Groot Brittannië is in 2008 opgericht en is inmiddels meer dan 10 jaar marktleider. Op de thuismarkt in Groot Brittannië behalen de 76 regionale campermakelaars gezamenlijk een omzet van meer dan 100 miljoen Britse ponden (GBP) per jaar. Motorhome Depot heeft de formule geïntroduceerd in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Door deze internationale focus zal Motorhome Depot binnen enkele jaren een internationaal netwerk gerealiseerd hebben waar ieder aangesloten land profijt van zal hebben. Voor Motorhome Depot campermakelaars is dit een groot voordeel ten opzichte van concurrenten.

   

  Het hoofdkantoor van de Nederlandse master franchise Motorhome Depot Nederland is gevestigd in Zeewolde. Motorhome Depot Nederland wil de komende jaren een sterke positie als franchise-organisatie opbouwen met behulp van de door Motorhome Depot UK bewezen marktbewerkingsmethode, marketingprogramma’s en softwaresystemen.

  KERNCIJFERS

  Campermakelaar regio's

  Franchise campermakelaars

  hoofdkantoor

  Totale eigen investering (entreefee)

  Waar wij mee samenwerken

   Hoofdkantoor:

   Motorhome Depot Nederland

   Landauer 5

   3897AB Zeewolde

   085 065 7620
    

   Email ons

   office@motorhomedepot.nl

   Volg ons

   Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

   Alle rechten voorbehouden - 2023 ©Motorhome Depot NL.

   Powered by TDG Digital | 2023

   © UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
   MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.