fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

Inruilmogelijkheden

Wanneer je een camper hebt die je wil inruilen of verkopen, zijn er verschillende manieren waarop wij je daarbij kunnen helpen.

Er zijn een aantal opties waaruit je kunt kiezen om het beste resultaat te krijgen. Het begint bij het invullen van het formulier op deze pagina. Daarmee vraag je ons je camper gratis te taxeren en je vertelt ons waarom jij de camper wil inruilen of verkopen.

 

Jouw verkoopopties

 

Verkoop via de campermakelaar uit jouw regio

Tenzij je door omstandigheden gedwongen bent je camper heel snel te verkopen, kan je een betere prijs krijgen door je camper op basis van bemiddeling via de campermakelaar te verkopen. Er zijn geen kosten vooraf en jouw camper wordt via online advertenties onder de aandacht gebracht van een zo groot mogelijk aantal kopers, zodat je de meeste kans hebt een goede prijs te ontvangen.

 

Inruilmogelijkheid

Als je op zoek bent naar een andere camper, is inruilen een andere optie. Deze manier van je camper verkopen levert meestal een lagere prijs op.

 

Directe verkoop

Als het om een snelle verkoop gaat, raden wij je koopmijncamper.nl aan. Deze website staat er om bekend dat zij binnen 24 uur betalen voor campers die zij kopen. Ook hier is de afweging dat je een aanmerkelijk lagere prijs zal ontvangen dan wat wij voor je zouden kunnen bereiken door verkoop via de campermakelaar uit jouw regio.

Vul jouw gegevens in

Gratis Camper waardebepaling

Gerelateerd advies

Een camper koper, waar let je op?

Een camper koper, waar let je op?

Als je overweegt om jouw eerste camper aan te schaffen, dan wil je dit misschien zo snel mogelijk, zodat je er direct op uit kan gaan om van jouw aankoop te genieten. Echter is het raadzaam om de tijd te nemen om te onderzoeken en eventueel te ervaren welke camper bij jou past.

Lees meer
Camper verkopen? Laat je niet oplichten!

Camper verkopen? Laat je niet oplichten!

We horen het steeds vaker: fraudeurs en andere criminelen hebben de campereigenaar als doelgroep ontdekt. De misdrijven variëren van het simpelweg wegrijden tijdens de proefrit tot slimme financiële trucs waarbij de rekening van de verkoper geplunderd wordt.

Lees meer

Hoofdkantoor:

Motorhome Depot Nederland

Landauer 5

3897AB Zeewolde

085 065 7620
 

Email ons

office@motorhomedepot.nl

Volg ons

Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

Alle rechten voorbehouden - 2020 ©Motorhome Depot NL.

Powered by TDG Digital | 2020

© UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.