fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

Inruilmogelijkheden

Wanneer je een camper hebt die je wil inruilen of verkopen, zijn er verschillende manieren waarop wij je daarbij kunnen helpen.

Er zijn een aantal opties waaruit je kunt kiezen om het beste resultaat te krijgen. Het begint bij het invullen van het formulier op deze pagina. Daarmee vraag je ons je camper gratis te taxeren en je vertelt ons waarom jij de camper wil inruilen of verkopen.

 

Jouw verkoopopties

 

Verkoop via de campermakelaar uit jouw regio

Tenzij je door omstandigheden gedwongen bent je camper heel snel te verkopen, kan je een betere prijs krijgen door je camper op basis van bemiddeling via de campermakelaar te verkopen. Er zijn geen kosten vooraf en jouw camper wordt via online advertenties onder de aandacht gebracht van een zo groot mogelijk aantal kopers, zodat je de meeste kans hebt een goede prijs te ontvangen.

 

Inruilmogelijkheid

Als je op zoek bent naar een andere camper, is inruilen een andere optie. Deze manier van je camper verkopen levert meestal een lagere prijs op.

 

Directe verkoop

Als het om een snelle verkoop gaat, raden wij je koopmijncamper.nl aan. Deze website staat er om bekend dat zij binnen 24 uur betalen voor campers die zij kopen. Ook hier is de afweging dat je een aanmerkelijk lagere prijs zal ontvangen dan wat wij voor je zouden kunnen bereiken door verkoop via de campermakelaar uit jouw regio.

Vul jouw gegevens in

Gratis Camper waardebepaling

Gerelateerd advies

De camper keuren voor aankoop

De camper keuren voor aankoop

Sinds de uitbraak van het coronavirus is er een flinke toename in de vraag naar campers ontstaan. Door de grote vraag en het te kleine aanbod is de campermarkt overspannen. Campers gaan als warme broodjes over de toonbank, waardoor het besluit…

Lees meer
Onbezorgd je camper verhuren

Onbezorgd je camper verhuren

Ben je in het bezit van een camper en ga je maar een paar weekenden of weken per jaar met de camper weg? Dan kun je overwegen om de camper te verhuren. Op die manier kun je de vaste camperkosten dekken en verdien je geld met je camper…

Lees meer

  Hoofdkantoor:

  Motorhome Depot Nederland

  Landauer 5

  3897AB Zeewolde

  085 065 7620
   

  Email ons

  office@motorhomedepot.nl

  Volg ons

  Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

  Alle rechten voorbehouden - 2021 ©Motorhome Depot NL.

  Powered by TDG Digital | 2021

  © UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
  MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.