fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

Camper huren of verhuren

Huur en verhuur van je camper

Met een camper ervaar je een gevoel van vrijheid omdat je op pad kunt gaan wanneer je daar zin in hebt. Maar de aankoop van een camper is niet zomaar iets. Vaak is het bijna de grootste aanschaf van je leven. Daarom is het belangrijk dat je een aantal dingen goed overweegt voordat je overgaat tot aankoop. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe of een tweedehands camper kopen? Er zijn heel veel verschillende soorten campers; heb je al enig idee wat je zoekt? Of weet je nog helemaal niet of je het camperleven wel echt leuk vindt?

Huur een camper direct van een campereigenaar

Weet je niet zeker of je een camper wil kopen of heb je nog geen idee wat voor jou de ideale camper is? Dan raden wij je aan om eerst een camper te huren of zelfs om een paar keer heel verschillende campers te huren.

Via onze partner Goboony kun je een camper huren. Goboony is het grootste camper deelplatform van Europa, waarbij particulieren hun camper verhuren aan iedereen die eens een camperreis wil maken. Goboony is te vinden in heel Nederland en de campers zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je eerst eens een camper huren om te ervaren wat de voor -en nadelen zijn van verschillende modellen campers.

Waarom adviseren wij je om een camper te huren via Goboony?

Goboony heeft het grootste aanbod campers in Nederland, ze zijn gemiddeld 40% goedkoper dan een verhuurbedrijf en je kunt rekenen op persoonlijke support. De campers zijn allemaal APK gekeurd en veilig. Met de Zorgeloos Reizen verzekering betaal je slechts €150,00 borg en de eerste aanbetaling is 25% van de boeking.

Een prettige bijkomstigheid is dat je direct van de particuliere campereigenaar huurt. Op die manier heb je dus ook persoonlijk contact met de particuliere verhuurder. De campereigenaar kan je alles vertellen over de camper en je hebt ook de mogelijkheid de camper eerst te bekijken voor je overgaat tot boeken. Op deze manier leer je steeds meer over de verschillende campers en waar je voorkeur naar uitgaat. Uiteindelijk kun je voor jezelf goed onderbouwd bepalen of je een camper wil kopen en wat dan jouw selectiecriteria zijn.

Wilt u meer weten over het camper huren via Goboony ? Neem dan een kijkje op hun website.

 

 

Verhuur je camper via Goboony

Ben je in het bezit van een camper en ga je maar een paar weekenden of weken per jaar met de camper weg? Overweeg eens om in de periodes dat je niet met de camper onderweg bent deze via Goboony te verhuren. Zo verdien je geld met je eigen camper!

Door de grote vraag van geïnteresseerde huurders is Goboony altijd op zoek naar nieuwe campers. Natuurlijk wil je wel zeker weten dat er op een goede manier met jouw camper wordt omgegaan en wil je je camper in goede staat terug ontvangen. Het grote voordeel bij Goboony is dat je zelf bepaalt aan welke huurders je de camper meegeeft. Je weet wie de huurder is en je kunt met de huurder vooraf contact hebben. Je hebt altijd de controle, want het is en blijft jouw camper.

Op de website van Goboony vind je meer informatie over het camper verhuren.

Waar wij mee samenwerken

  Hoofdkantoor:

  Motorhome Depot Nederland

  Landauer 5

  3897AB Zeewolde

  085 065 7620
   

  Email ons

  office@motorhomedepot.nl

  Volg ons

  Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

  Alle rechten voorbehouden - 2023 ©Motorhome Depot NL.

  Powered by TDG Digital | 2023

  © UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
  MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.