fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

Veilige betaling via derdengeldenrekening

Veilige betaling via een derdengeldenrekening onder toezicht van De Nederlandse Bank.

Je betaalt voor de camper via een derdengeldenrekening onder toezicht van De Nederlandse Bank, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper gegarandeerd is!

Campereigenaren die hun camper particulier willen verkopen, maken zich er vooral zorgen over dat de betaling uiteindelijk niet echt blijkt te zijn. Ze maken zich ook vaak zorgen over het moment van de overdracht van de sleutels. Ook de koper maakt zich daar zorgen over. Wat is de juiste volgorde: de RDW-overschrijving, het overmaken van het geld of het overhandigen van de sleutels?

 

Bovenstaande zorgen en risico’s kan Motorhome Depot wegnemen door een veilige betaling voor koper en verkoper te garanderen: alle betalingen verlopen via de derdengeldenrekening van GreatYouPaid onder toezicht van De Nederlandse Bank.

 

 

GreatYouPaid

GreatYouPaid is de partner die ervoor zorgt dat de betalingstransacties via een beveiligde derdengeldenrekening plaatsvinden.

 

 Voordelen voor de koper:

 • Gegarandeerde levering of je geld terug
 • Geen financiële schade door niet of niet compleet geleverde producten

Voordelen voor de verkoper:

 • 100% zekerheid van betaling na succesvolle overdracht
 • Identificatie ter voorkoming van fraude

Hoe het betalingsproces werkt via GreatYouPaid

Welke stappen doorloop jij als koper?

 1. Je ontvangt een e-mail met informatie hoe je jouw camper gaat betalen
 2. Je betaalt het aankoopbedrag eenvoudig en snel via iDeal. Het totale bedrag staat nu veilig op de rekening van de Stichting Derdengelden van GreatYouPaid. Deze rekening staat onder toezicht van de Nederlandse Bank.
 3. Nadat je betaald hebt, ontvang je een unieke en persoonlijke vrijgeefcode
 4. Tijdens de overdracht van de camper voer jij de vrijgeefcode in op het digitale afleverdocument van de campermakelaar om de koop definitief te accepteren.
 5. Tijdens werkdagen staat het bedrag binnen 24 uur op de rekening van de verkoper.

Welke stappen doorloop jij als verkoper?

 1. Je ontvangt per e-mail een verzoek om jouw contactgegevens en rekeningnummer te verifiëren bij jouw bank via online identificeren: iDIN
 2. Na de iDIN-verificatie ontvang je een tweede e-mail om de verkoopgegevens van je camper te controleren en goed te keuren
 3. Nadat jij de verkoopgegevens goedgekeurd hebt, ontvangt de koper een e-mail met een betaallink om het totaalbedrag voor de camper over te maken via iDeal
 4. Het aankoopbedrag staat nu veilig op de rekening van GreatYouPaid’s Stichting Derdengelden. Deze rekening staat onder toezicht van de Nederlandse Bank
 5. De koper ontvangt nu een unieke en persoonlijke vrijgeefcode
 6. Je ontvangt een bevestiging van de betaling door de koper per e-mail
 7. Tijdens de overdracht van de camper voert de koper de vrijgeefcode in op het digitale afleverdocument van de campermakelaar en accepteert de koop daarmee definitief
 8. Tijdens werkdagen staat het totale bedrag binnen 24 uur op jouw rekening.

Over GreatYouPaid

GreatYouPaid valt onder het moederbedrijf LoopingOne. LoopingOne richt zich op de vrijheid van betalings- en KYC-oplossingen voor marktplaatsen op de Nederlandse markt en  internationaal. De software van het moederbedrijf LoopingOne ondersteunt de dienst van GreatYouPaid. LoopingOne staat geregistreerd bij De Nederlandse Bank onder accreditatienummer: R195295.

GreatYouPaid helpt kopers en verkopers met hun transacties door flexibele en geautomatiseerde betaling flows. Samen zijn zij dé oplossing voor veilige betalingen voor en op marktplaatsen. Voor meer informatie kijk op de website van GreatYouPaid

Waar wij mee samenwerken

  Hoofdkantoor:

  Motorhome Depot Nederland

  Landauer 5

  3897AB Zeewolde

  085 065 7620
   

  Email ons

  office@motorhomedepot.nl

  Volg ons

  Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

  Alle rechten voorbehouden - 2023 ©Motorhome Depot NL.

  Powered by TDG Digital | 2023

  © UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
  MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.