fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

De eenvoudige manier om te verkopen

Vier eenvoudige stappen om te verkopen

 

1. Gratis waardebepaling

Onze experts vertellen je de actuele marktwaarde van jouw camper.

 

2. Geen verkoop, geen kosten

Wij brengen jouw camper onder de aandacht bij de potentiële kopers en promoten de camper op meerdere relevante websites en social media, zonder extra kosten, ook wanneer de camper niet verkocht wordt. Hierdoor krijg je de hoogst haalbare prijs in plaats van de best mogelijke prijs.

 

3. Volledig verkoopbeheer

Wij doen al het werk voor je, van A tot Z. Van het aanbieden van de camper voor een marktconforme prijs tot de verkoop van de camper – en alles op basis van geen verkoop, geen kosten.

 

4. Veilige transactie

Verkopen via een campermakelaar van Motorhome Depot is de meest veilige manier om te verkopen. Niet alleen blijft de camper tijdens de verkoop in jouw beheer en kun je ermee op pad, maar ook handelen wij de financiële transactie af via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht en zorgen ervoor dat je het geld gegarandeerd op jouw bankrekening krijgt.

 

Ontdek waarom duizenden camperbezitters er jaarlijks voor kiezen om via ons te verkopen. Vul het waardebepalingsformulier in of bel ons op 085 065 7620.

Vul jouw gegevens in

Gratis camper waardebepaling

Eenvoudig jouw camper verkopen

Wil jij een snelle verkoop van jouw camper?

Als je een snelle verkoop van jouw camper wil dan adviseren wij jou koopmijncamper.nl. Zij kunnen jou direct een aanbieding doen.

Gerelateerd advies

Herken frauduleuze online camperverkoop

Herken frauduleuze online camperverkoop

Bij de zoektocht naar de ideale camper is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de kenmerken van frauduleuze advertenties. Online fraude is een veel voorkomend probleem en helaas is de camper- en caravanmarkt er niet immuun voor…

Lees meer
Je camper beveiligen tegen diefstal

Je camper beveiligen tegen diefstal

Iedere camperbezitter zal het ermee eens zijn dat het gevoel van vrijheid die een camper biedt ongeëvenaard is. De camper is niet alleen een hobby of een vervoersmiddel, we raken er over het algemeen ook sterk aan gehecht. Naast het financiële verlies…

Lees meer

Waar wij mee samenwerken

  Hoofdkantoor:

  Motorhome Depot Nederland

  Landauer 5

  3897AB Zeewolde

  085 065 7620
   

  Email ons

  office@motorhomedepot.nl

  Volg ons

  Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

  Alle rechten voorbehouden - 2023 ©Motorhome Depot NL.

  Powered by TDG Digital | 2023

  © UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
  MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.