Europa's grootste campermakelaar

Wat is een campermakelaar?

Camper huren of verhuren

Huren en verhuren van uw Camper

Met een camper ervaart u het gevoel van vrijheid omdat u op pad kunt gaan wanneer u wilt. Maar de aankoop van een camper is niet zomaar iets. Vaak is het bijna de grootste aanschaf van uw leven. Daarom is het belangrijk dat u een aantal dingen goed overweegt voordat u overgaat tot aankoop. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe of een tweedehands camper kopen? Of heeft u helemaal nog geen idee of u het camperleven wel echt leuk vindt?

Huur een camper direct van een campereigenaar

Weet u niet zeker of u een camper wilt kopen of heeft u geen idee wat voor u de ideale camper is? Dan raden wij u aan om eerst een camper te huren.

Via onze partner Goboony kunt u een Camper huren. Goboony is het grootste camper deelplatform van Europa, waarbij particulieren hun camper verhuren aan iedereen die eens een camperreis wil maken. Goboony is te vinden in heel Nederland en de campers zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u eerst eens een camper huren om te ervaren wat de voor -en nadelen zijn van verschillende modellen campers.


Waarom adviseren wij u om een camper te huren via Goboony?

Goboony heeft het grootste aanbod campers in Nederland, ze zijn gemiddeld 40% goedkoper dan een verhuurbedrijf en u kunt rekenen op persoonlijke support. De campers zijn allemaal APK gekeurd en veilig. U betaalt slechts €150,00 borg met de Zorgeloos Reizen verzekering en de eerste aanbetaling is slechts 25% van de boeking.

Een prettige bijkomstigheid is dat u direct van de particuliere campereigenaar huurt. Op die manier heeft u dus ook persoonlijk contact heeft met de particuliere verhuurder. De campereigenaar kan u alles vertellen over de camper en u heeft ook de mogelijkheid om eerst de camper te bekijken alvorens u overgaat tot boeken. Op deze manier leert u steeds meer over de verschillende campers, maar ook waar u voorkeur naar uitgaat. Uiteindelijk kunt u voor uzelf goed onderbouwd bepalen of u een camper wilt kopen en wat dan uw selectiecriteria zijn.

Wilt u meer weten over het camper huren via Goboony ? Neem dan een kijkje op hun website.


https://www.goboony.nl/camper-huren

Verhuur uw camper via Goboony

Bent u in het bezit van een camper en gaat u maar enkele weekenden of weken met uw camper weg? Overweegt u eens om in de perioden dat u niet met uw camper onderweg bent deze via Goboony te verhuren. Zo verdient u geld met uw eigen camper!

Goboony is altijd op zoek naar nieuwe campers door de grote vraag van geïnteresseerde huurders. Natuurlijk wilt u wel zeker weten dat er op een goede manier met uw camper wordt omgegaan en wilt u uw camper in goede staat terug ontvangen. Het grote voordeel bij Goboony is dat u zelf bepaalt aan welk huurders u uw camper meegeeft. U weet wie de huurder is en u kunt met de huurder vooraf contact hebben. U bent altijd in controle, want het is en blijft uw camper.

Op de website van Goboony vindt u meer informatie over het camper verhuren.