fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

De camper keuren voor aankoop

Geplaatst in Camperinformatie Donderdag 9 september 2021

Sinds de uitbraak van het coronavirus is er een flinke toename in de vraag naar campers ontstaan. Door de grote vraag en het te kleine aanbod is de campermarkt overspannen. Campers gaan als warme broodjes over de toonbank, waardoor het besluit tot aankoop snel genomen moet worden. Je wil immers niet dat jouw droomcamper aan je voorbij gaat.

 

Doordat het besluit tot aankoop snel genomen wordt, vergeet men vaak om de camper technisch te laten keuren. Echter gaat hier een groot risico mee gepaard. Een camper die op het eerste oog in goede staat lijkt te verkeren, kan onverwacht toch problemen hebben waarvan de kosten erg hoog kunnen oplopen. Blijkt de camper vochtschade te hebben of is er een probleem met de motor, dan krijg je te maken met dure reparaties en is het eerste geluksgevoel wel verdwenen. Laat je de camper voor de aankoop technisch keuren, dan worden dit soort problemen aan het licht gebracht en wordt je behoed voor een teleurstelling achteraf.

 

Bij iedere camper die Motorhome Depot verkoopt, adviseert de campermakelaar de koper om een technische camperkeuring bij een onafhankelijk, erkend keuringsbedrijf te laten uitvoeren. Uiteraard krijg je als koper de gelegenheid om deze keuring te laten uitvoeren, zonder dat er een kans bestaat dat de camper in de tussentijd aan iemand anders wordt verkocht. Blijkt uit de technische keuring dat de camper onvoorziene schade heeft, dan krijgt de verkoper de gelegenheid om de schade te herstellen. Gaat de verkoper hier niet mee akkoord, dan kun je als koper van de koop afzien.

 

Ga je voor het eerst een camper kopen en ben je benieuwd welke camper bij jou past?
Lees dan ook onze blog “Een camper kopen, waar let je op?”

Hulp nodig?

Neem contact op

  Hoofdkantoor:

  Motorhome Depot Nederland

  Landbouwweg 46

  3899BG Zeewolde

  085 065 7620
   

  Email ons

  office@motorhomedepot.nl

  Volg ons

  Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

  Alle rechten voorbehouden - 2021 ©Motorhome Depot NL

  Powered by TDG Digital | 2023

  © UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
  MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.