fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

De beste manier om een camper te kopen

Posted in Kopen Vrijdag 27 April

Elk jaar kopen duizenden mensen een camper via Motorhome Depot. Er zijn een aantal redenen waarom ze ervoor kiezen om dat via ons te doen. Samengevat: onze kopers genieten veel van dezelfde voordelen als wanneer ze bij een camperdealer kopen, maar zonder dat ze de hoge prijs van de dealer hoeven te betalen.

 

Prijs

Camper-dealers hebben veel overheadkosten en moeten hoge prijzen in rekening brengen om winst te maken op de gebruikte campers die ze verkopen. Onze klanten zijn particuliere verkopers, hebben geen overheadkosten en zijn realistischer met verkoopprijs.

 

Veiligheid

In tegenstelling tot het kopen bij een willekeurige particuliere verkoper, biedt kopen via Motorhome Depot zekerheid. Dit is belangrijk omdat het aantal frauduleuze transacties op de markt van particuliere verkopers toeneemt. Wij kennen onze klanten, wij hebben een werkrelatie met hen en we handelen namens jou de financiële transactie af. Deze financiële transactie gaat via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht. Wanneer je betaalt voor je nieuwe camper, weet je zeker dat je de sleutels en het wettelijke eigendom krijgt.

 

Inruilen

Als je je huidige camper wil inruilen omdat je een andere camper gaat kopen, kunnen wij je helpen. We ruilen campers in en een verstandige eerste stap is ons om een taxatie te vragen. We adviseren je om vooruit te denken en eerst je camper te verkopen, voordat je je verplicht tot de aankoop van je volgende camper. Op die manier staat er geen druk op de verkoop en kan je de beste prijs voor je camper krijgen. Ook bij de aankoop van je nieuwe camper staat er geen druk op, waardoor je ook als koper in een sterkere onderhandelingspositie staat.

Hulp nodig?

Neem contact op

  Hoofdkantoor:

  Motorhome Depot Nederland

  Landbouwweg 46

  3899BG Zeewolde

  085 065 7620
   

  Email ons

  office@motorhomedepot.nl

  Volg ons

  Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

  Alle rechten voorbehouden - 2021 ©Motorhome Depot NL

  Powered by TDG Digital | 2023

  © UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
  MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.