Europa's grootste campermakelaar

Wat is een campermakelaar?

Reviews

Theo Binkhorst - Verkoop camper

Mede naar aanleiding van een artikel in het maandblad van de NKC (en teleurstellende prijsindicaties bij andere verkoopbemiddelaars), heb ik mijn camper via Motor Home Depot te koop gezet. Makelaar Jurgen pakte het verkooptraject van het begin af aan adequaat op, durfde op papier een te verwachte opbrengst te vermelden, maakte een enorme serie foto’s en ging daarna aan de slag. Pas na ruim twee maanden kwam er een eerste reactie. Deze reactie leidde uiteindelijk wel tot de verkoop. Dit voor een bedrag wat minimaal lager lag dan het eerder opgegeven bedrag aan te verwachten opbrengst. Wat mij betreft was het gehele traject een succes.

P.H.Hijl - Verkoop camper

Prima ervaring met het bedrijf. Vanaf het eerste moment kwam de makelaar Jürgen Janssen vertrouwd over. Duidelijke communicatie, helder plan, afspraken werden nagekomen. Al bij de 1e bezichtiging is de camper verkocht. De afhandeling verliep vlekkeloos en de transacties verloopt duidelijk en veilig.

Wij zijn blij dat we de verkoop uit handen hebben gegeven, dit bedrijf is een aanrader.

Jürgen bedankt.

Bert Schellekens - Verkoop buscamper

Bijzonder prettig verlopen verkoop van onze buscamper door Jurgen Jansen. Helder voorgesprek en na twee bezichtigingen verkocht. Begeleiding van Jurgen reëel en attent, betaling verkoopbedrag snel en correct.

Toegegeven, de courtage is niet goedkoop maar daar staat tegenover dat je zelf geen gedoe met de verkoop hebt. Kortom: het geld dubbel en dwars waard!!!

Jan Quinten - Verkoop buscamper

De verkoop van onze bus camper via Motorhome Depot was een zeer open en positieve ervaring. Onze begeleider Jurgen Janssen straalt kennis en vakmanschap uit. Dit komt meteen vertrouwelijk over. We hebben maar 1 bezichtiging gehad en de verkoop werd gesloten. Ook de overdracht en

betaling was bijzonder. We willen het iedereen aanraden met deze firma in zee te gaan.

Bussum nov. 2017 - Mijn Camper verkocht!

En dan vertelt de makelaar hoe de verkoop procedure in elkaar zit. De clou van zijn verhaal; alle zorgen en besognes worden over genomen. Dan zegt hij ook nog dat als er potentieel geïnteresseerden zijn die de camper gaan bezichtigen dat dankzij de zorgvuldige aanpak de verkoop voor 80% door zal gaan. Dat bleek bij mij binnen een paar dagen ook nog het geval te zijn. Ongelooflijk. Makelaar en zijn organisatie bedankt.

Dijkstra - Buscamper

Bedankt voor de goede service en prettig kontakt , bij de verkoop van mijn buscamper

Age Boskma - Service

Wij zijn heel tevreden over de werkwijze.
duidelijke en heldere informatie vooraf goede afspraken die ook nagekomen worden. En een eerlijke prijs verhouding.
bedankt
met vriendelijke groet,

Wichert Eikelenboom - professionaliteit

We wilden onze VW Karmann Colorado via de makelaar gaan verkopen maar na het intake gesprek lukte het ons hem prive te verkopen. Ik wil toch graag de makelaar van harte aanbevelen, de prijs werd goed ingeschat en de de behandeling van de intake verliep zeer professioneel. Ik zal een volgend keer zeker gebruik van hen maken.

J. Otter - Verkoop camper

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop uw organisatie onze camper heeft verkocht. Gemaakte afspraken prima nagekomen. Alles op een prettige manier afgehandeld.
Kortom , ik kan iedereen aanbevelen om via jullie de camper te verkopen.
Bedankt!

BBH Welsum, Bert Bijsterbosch - Buscamper

Bedankt voor de prettige samenwerking.
Duidelijke afspraken en korte lijnen.

Hoeve Noordveld - Verkoop camper

Verkoop makelaar heeft mij benaderd voor de bemiddeling van de verkoop van onze camper. De vlotte manier van handelen en regelen is ons goed bevallen, we hebben geen enkele drukte meer gehad van de verkoop, alles heeft de makelaar op zich genomen.
De camper was eigenlijk binnen enkele dagen verkocht en naar tevredenheid.
Ik zou iedereen die zijn of haar camper wil verkopen dit bedrijf aanraden.

D. De Vries - Verkoop camper

De verkoop van onze camper is door Motorhomedepot zeer professioneel begeleid. Alle verkoopperikelen zijn ons uit handen genomen. We zijn dan ook tevreden over de bemiddeling waardoor we een zeer acceptabele prijs hebben gekregen.

van den Sigtenhorst - Verkoop camper

We zijn erg tevreden over de manier waarop uw organisatie onze camper heeft verkocht. Vanaf de eerste kennismaking waren de afspraken helder en duidelijk,we hebben dan ook geen drukte meer gehad van de verkoop.De camper was binnen een paar weken verkocht en naar tevredenheid .Ik zou iedereen die zijn of haar camper wil verkopen dit bedrijf aanraden.Bedankt ! Vriendelijke groet,van den Sigtenhorst/ van Amstel

Bertus van Wijk, Erica (Drenthe) - Super tevreden

De verkoop van onze Rapido camper via Motorhome Depot ging zoals door jullie aangegeven en onderlinge afspraak . Wij hadden eerst zelf geprobeerd om hem te verkopen, en ook tijd verspild aan camperaars die niet kwamen opdagen. Wij zijn super tevreden van de manier waarop jullie alles hebben afgehandeld. Hartstikke bedankt. Jullie komen zeker weer aanbod als wij weer een camper te koop zouden hebben.

Nogmaals mijn hartelijke dank.”

P. de Leeuw - Coulance

In eerste instantie zou ik voor een camper komen welke door de makelaar werdt aangeboden.
Ik kreeg een uur voor de bezichtiging een telefoontje dat de camper verkocht was en voor meer geld.
Na enig telefoon verkeer en uiting van ontevredenheid heeft de organisatie besloten uit coulance de aankoop keuring van een nieuwe camper te vergoeden. Nadat ik een camper gevonden had en deze had laten keuren is de organisatie zeer snel geweest met de verdere afhandeling van de vergoeding waar voor dank.
Alles naar tevredenheid opgelost.

B.Racz - Verkoop buscamper

Onze buscamper binnen 14 dagen verkocht een heel fijn kontakt met de makelaar en een keurige afhandeling zeker aan te bevelen

Jerry - Koop camper

Heel prettig om zaken te doen via een professioneel tussenpersoon!

Fred van Brederode - Aankoop camper

In tegenstelling tot de meeste reviews van verkopende partijen willen wij Cees van der Zijl hartelijk danken voor de correctie wijze waarop hij onze aankoop van een camper heeft begeleid en prima service heeft verleend. Uit de gesprekken en de navenante correcte en duidelijke afhandeling alsmede het nakomen van gedane toezeggingen, is deze makelaar een betrouwbare zakelijke partner, kortom; ‘een aanrader’! Daarom en daardoor zullen wij bij een eventuele volgende transactie dit bedrijf opnieuw inschakelen. Fred van Brederode

Taco Keulen - Verkoop buscamper

De verkoop van onze buscamper via Motorhome Depot was een zeer positieve ervaring. Heldere communicatie, deskundigheid, professionaliteit en goede afspraken (die stipt werden nagekomen) vormden een prima basis voor samenwerking. De ‘no cure-no pay’ basis van de overeenkomst is voor de verkoper erg aantrekkelijk. Het contact met de makelaar was uitstekend. Echt een aanrader voor wie een camper wil kopen of verkopen!

Rob - Verkoop camper

Ik heb mijn camper voor verkoop aangeboden bij de makelaar en deze kwam zeer professioneel over en legde de procedure keurig uit en nam de tijd hiervoor. En wat bleek dat de camper al verkocht was voordat er een advertentie geplaatst was, dit is geheel de verdienste van de makelaar. Hij kent de markt en weet wat er speelt, bedankt voor de snelle verkoop.

Steph Ophof - Camper aan en verkoop

Vanaf het eerste moment een vertrouwd persoon met een duidelijk uiteengezette verkoopstrategie.

Er wordt meteen met kennis van zaken een goed georganiseerd traject opgestart en uitgevoerd m.b.t. In een verkoop campers. Een onafhankelijke partij die zorg draagt voor tevreden klanten.
Een prettig contact met oog voor detail en kwaliteit en ook belangrijk een waterdichte financiële transactie.
Kortom alles is tot in de perfectie geregeld en alle sores zoals onderhoud,historie en papieren worden nagetrokken.
Conclusie: prima organisatie om zo risicoloos mogelijk zo’n moeilijk product aan te schaffen.
Ons contact: Cees van der Zijl bedankt voor voor Uw inzet, bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op motorhomedepot doen.