Europa's grootste campermakelaar

Wat is een campermakelaar?

Veelgestelde Vragen

Kopen of Verkopen

Met wie heb ik te maken?

arrow_drop_down

Motorhome Depot heeft een nationaal netwerk van campermakelaars. Net als een makelaar geeft de lokale campermakelaars een overzicht van de campers in hun gebied. Dit betekent dat zij deze campers hebben geïnspecteerd, volledige details achterhaald en veel foto's hebben gemaakt. Wanneer u naar een camper of camper vraagt, spreekt u met de campermakelaar. Zij zullen u alles vertellen wat u moet weten over het voertuig en u indien nodig extra foto’s sturen, voordat u de camper gaat bekijken.

Hebben uw campers historiechecks?

arrow_drop_down

Alle campers die onze campermakelaars verkopen, hebben een historiecheck gehad om eigendom te verifiëren en alle andere zaken die een historiecheck laat zien.

Hoe betaal ik mijn camper?

arrow_drop_down

U betaalt de camper via stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat er een veilige betaling voor de koper en verkoper gegarandeerd wordt.

Kunt u helpen met de inruil van mijn camper?

arrow_drop_down

Als u een camper heeft die u wilt uitruilen of verkopen, kunnen wij u daarbij helpen. Ga gewoon naar de pagina op deze website genaamd inruilmogelijkheden of klik opdeze link om aan de slag te gaan.

Hoe kan ik een camper bekijken?

arrow_drop_down

Wanneer u contact met ons opneemt om een bezichtiging te regelen spreekt u met de lokale campermakelaar die de camper in bemiddeling heeft. Zij geven u alle informatie die u nodig heeft en maken een afspraak voor u om de camper te bekijken.

Hoe doe ik een aanbieding op een camper?

arrow_drop_down

Om een aanbieding op een camper te doen spreekt u eenvoudigweg met de campermakelaar. Ze zullen uw aanbod aan de eigenaar voorleggen en namens u alle onderhandelingen voeren.

Is de financiële transactie veilig?

arrow_drop_down

Ja, dit is de meest veilige manier om particulier een camper te kopen. Uw betaling gaat via stichting derdengelden onder notarieel beheer. Vervolgens worden zowel de koper als verkoper gecontroleerd en gaat het aankoopbedrag via de derdengeldenrekening pas naar de verkoper op het moment dat de overdracht gereed is en akkoord bevonden door de koper en verkoper.

Ik wil mijn camper verkopen. Waar moet ik beginnen?

arrow_drop_down

Als u meer wilt weten over hoe wij uw camper kunnen verkopen kunt u beginnen met een informatiegesprek aanvragen bij uw regionale campermakelaar. Om dit te doen, kunt u ons bellen op 085 065 7620 of uw gratis camperwaardering krijgen door op onderstaande te klikken.

Meer te weten komen

Zijn er kosten vooraf die ik moet betalen?

arrow_drop_down

Nee, er zijn geen kosten vooraf als u Motorhome Depot vraagt om uw camper te verkopen. Wij inspecteren en adverteren uw camper gratis.

Waar verdient Motorhomedepot zijn geld aan?

arrow_drop_down

Motorhome Depot werkt op precies dezelfde manier als de meeste makelaarsbedrijven. Wij maken een kleine marge voor elke transactie, wat het prijsverschil is tussen koper en verkoper. We krijgen alleen betaald wanneer we uw camper succesvol verkopen en het is aan u om te bepalen welke prijs u voor uw camper wilt accepteren. Net als een makelaar in onroerend goed, is het onze rol om aanbiedingen te doen en namens u te onderhandelen, totdat u een aanbieding ontvangt die u graag accepteert.

Is het echt geen verkoop, geen kosten?

arrow_drop_down

Ja, we werken echt op basis van geen verkoop, geen kosten. We verkopen met succes de overgrote meerderheid van de campers die wij in bemiddeling nemen en op de markt brengen. Wat mensen afschrikt is kosten vooraf in rekening brengen, dus waarom zouden wij dat doen?

Wat is het proces om mijn camper via Motorhomedepot te verkopen?

arrow_drop_down

Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen - wij doen de rest. Uw lokale campermakelaar komt u bezoeken en neemt een volledige beschrijving en veel foto's van uw camper. Hij zal dan uw camper te koop aanbieden, alle vragen beantwoorden die binnenkomen en aanbiedingen doen. Wanneer een aanbieding wordt geaccepteerd, zullen wij de financiële transactie begeleiden wat via stichting derdengelden onder notarieel beheer verloopt. Het enige wat u hoeft te doen is de sleutels overhandigen na goedkeuring van de overdracht en bevestiging van betaling!

Waar wordt mijn camper te koop aangeboden?

arrow_drop_down

Motorhome Depot adverteert de campers die het te koop heeft op meer dan 20 websites voor camperverkoop. Uw camper wordt vermeld op deze websites. Als iemand op zoek is naar een camper zoals die van u zorgen wij ervoor dat zij deze vinden!

Doet de campermakelaar de onderhandelingen met de koper voor mij?

arrow_drop_down

Ja, we zullen namens u alle belanghebbende partijen de onderhandelingen doen. Ten eerste zorgen wij ervoor dat ze alle details over uw camper hebben, voordat ze deze komen bekijken. We moedigen tijdverspillers niet aan en daarom verkopen wij de meeste van onze campers tijdens de eerste of tweede bezichtiging. Alle aanbiedingen voor uw camper gaan via ons en wij zullen alle onderhandelingen voor u uitvoeren om een acceptabele prijs te krijgen. Ten slotte verloopt de financiële transactie via stichting derdengelden onder notarieel beheer om ervoor te zorgen dat deze veilig is en geeft u alleen de sleutels vrij als de overdracht is goedgekeurd en u een bevestiging van betaling heeft ontvangen.

Hoe word ik betaald voor mijn camper en is de betaling veilig?

arrow_drop_down

Met de opkomst van fraude in de particuliere camperverkoopmarkt is dit een belangrijke vraag. De betaling van de koper gaat naar stichting derdengelden onder notarieel beheer. Vervolgens worden zowel de koper als verkoper gecontroleerd en gaat het aankoopbedrag via de derdengeldenrekening naar uw bankrekening op het moment dat de overdracht gereed is en akkoord bevonden door u en de koper.

Wanneer geef ik de sleutels van mijn camper als hij is verkocht?

arrow_drop_down

U geeft alleen de sleutels van uw camper vrij als de overdracht heeft plaatsgevonden en u een bevestiging van betaling heeft ontvangen dat de volledige betaling is overgemaakt naar uw rekening.

Gebruiken veel mensen Motorhomedepot om hun camper te verkopen?

arrow_drop_down

Ja, Motorhome Depot verkoopt duizenden campers per jaar in Europa, waaronder in Nederland, namens hun eigenaren. Wanneer de alternatieven zijn om zelf privé te verkopen of een handelsprijs van een dealer te accepteren, is het niet moeilijk te begrijpen waarom onze service zonder verkoop, geen kosten zo populair is.

Stel een andere vraag