Europa's grootste campermakelaar

Wat is een campermakelaar?

Wat is een Campermakelaar?

Motorhome Depot is de grootste campermakelaar van Europa en verkoopt jaarlijks duizenden campers voor hun eigenaars. Maar wat is een campermakelaar?

Zie ons als een woningmakelaar, maar dan voor campers. Onze rol is om kopers en verkopers van campers bij elkaar te brengen, te onderhandelen over de deal en de verkoop te begeleiden. Wij maken het proces gemakkelijk en veilig en hebben een marktplaats gecreëerd waar u campers met vertrouwen kunt kopen en verkopen.
Of u nu koopt of verkoopt, u krijgt te maken met een lokale campermakelaar die de transactie voor u gemakkelijk maakt en u door het proces heen begeleidt.


Camperbemiddeling voor verkopers:

Geen kosten vooraf
Er zijn geen kosten vooraf - wij brengen uw camper gratis voor u op de markt!

Geen verkoop, geen kosten
Er zijn voor u geen kosten of risico’s om te proberen uw camper via ons te verkopen,
wij krijgen alleen betaald als we een bevredigende verkoop voor u hebben bereikt.

Breedste marktbenadering om de juiste koper te vinden
Wij plaatsen advertenties van uw camper op meer dan twintig websites, zodat u een zo breed mogelijk publiek bereikt en de beste kans heeft om de juiste koper te vinden.

Wij doen al het werk
Wij plaatsen de advertenties, behandelen alle vragen en reacties met betrekking tot uw camper, presenteren u alle aanbiedingen en doen de onderhandelingen voor u.

Een veilige transactie
Uw camper blijft veilig op uw oprit staan. U geeft de sleutels alleen af na overdracht en bewijs van betaling. Alle betalingen vinden plaats via stichting derdengelden onder notarieel beheer.

Camperbemiddeling voor kopers:

Motorhome Depot biedt de grootste keuze aan particuliere campers die te koop staan. Iedere dag voegen wij nieuwe te koop staande campers toe. Wij zijn niet gespecialiseerd in bepaalde merken, soorten of prijsklassen. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het waarschijnlijk bij ons.

Dagelijkse updates over nieuwe campers die op de markt komen
Wij bieden elke dag nieuwe particuliere campers op de markt aan. U kunt uw zoekcriteria aanpassen aan uw exacte wensen en vervolgens een alert (waarschuwing) instellen. Op die manier ontvangt u dagelijks updates en u bent als eerste op de hoogte wanneer uw ideale camper op de markt komt.

Wij doen het voorwerk voor u
Bent u het beu om tijd te verspillen aan het bekijken van onnauwkeurig beschreven campers? Bij Motorhome Depot kunt u bellen met de campermakelaar die de camper heeft geïnspecteerd en een nauwkeurige beschrijving en aanvullende foto’s krijgen, voordat u de reis onderneemt om de camper te bekijken.

Een veilige transactie
Vermijd de vloedgolf aan frauduleuze privé-campers op het internet. Wij kennen onze verkopers, hebben hun campers geïnspecteerd en uw betaling verloopt via een derdengelden rekening onder notarieel toezicht.