Geen verkoop, geen kosten!

Wij werken op basis van geen verkoop, geen kosten.
Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij plaatsen een advertentie van uw camper compleet met foto’s op onze website Motorhomedepot.nl en op bijna twintig andere campergerelateerde websites en social media. Daarnaast kijken wij regelmatig in onze database naar zoekende camperkopers. Voor al deze werkzaamheden betaalt u niets!

Wat zijn onze inkomsten?

Wanneer wij gezamenlijk met u een marktconforme verkoopprijs van uw camper bepalen, nemen wij onze courtage hierin op. De verkoopprijs waarmee wij adverteren is dus de bruto verkoopprijs. Deze bruto verkoopprijs bestaat uit het netto bedrag dat u voor uw camper wilt ontvangen plus onze courtage die wij onderling schriftelijk zijn overeengekomen en bevestigd hebben.

Wanneer de verkoop is overeengekomen en de koopsom via stichting derdengelden onder notarieel beheer is betaald, ontvangt u het netto bedrag voor uw camper dat wij vooraf hebben afgesproken en ontvangen wij de courtage.

Wanneer wij u een bieding doorgeven van een geïnteresseerde koper is dit altijd de netto koopsom. Met andere woorden het bedrag wat u ontvangt wanneer u akkoord gaat met de bieding. Het door u geaccepteerde bedrag ontvangt u zonder dat hierop nog verdere kosten in mindering worden gebracht. Op basis van onze ervaring en die van onze Europese partners gaan wij er normaliter vanuit dat uw camper binnen enkele weken is verkocht. Wanneer u met ons in zee gaat tekent u een contract voor drie maanden, waarin wij voor u aan de slag gaan om uw camper voor een marktconforme prijs te verkopen. Mocht de camper na drie maanden niet zijn verkocht, dan kunt u zonder enige (financiële) verplichting het contract opzeggen.