Wanneer u een camper heeft die u wilt inruilen of verkopen, zijn er verschillende manieren waarop wij u daarbij kunnen helpen.

Er zijn een aantal opties waaruit u kunt kiezen om de beste uitkomst te krijgen. Het uitgangspunt is om een gratis taxatie van uw camper te krijgen en ons te vertellen wat u wilt bereiken door het eenvoudige formulier op deze pagina in te vullen.
Uw verkoopopties

Verkoop via de campermakelaar

Tenzij u uw camper heel snel moet verkopen, zult u waarschijnlijk merken dat wij een betere prijs voor u kunnen krijgen door uw camper op basis van bemiddeling via de campermakelaar te verkopen. Er zijn geen kosten vooraf en uw camper wordt via online advertenties onder de aandacht gebracht van een zo groot mogelijk aantal kopers, zodat u de beste kans krijgt om een goede prijs te ontvangen.

Inruilmogelijkheid
Als u al op zoek bent naar een camper om te kopen, is inruilen voor u misschien de beste manier. De typische trade-off hier is een iets lagere prijs voor een onmiddellijke verkoop.

Directe contante verkoop
Als het om een directe contante verkoop gaat, raden wij u koopmijncamper.nl aan. Deze website staat er om bekend dat zij binnen 24 uur betalen voor campers die zij kopen. Ook hier is de afweging dat u waarschijnlijk een lagere prijs zal ontvangen dan wat wij voor u zouden kunnen bereiken door verkoop via de campermakelaar.

Vul de gegevens in

Gratis Camper waardebepaling