Wij bieden de ruimste keuze en de beste prijs.

De veilige en gemakkelijke manier om een camper te kopen.

Elk jaar kiezen duizenden mensen ervoor om hun camper via Motorhome Depot te kopen omdat:

 • Een veilige transactie.
  Wij helpen u om de kans op fraude met particuliere verkopers te voorkomen. Onze campermakelaars bezoeken elke verkoper, vullen de formele documentatie aan en ontwikkelen een relatie met onze klanten. Zodra een verkoop is overeengekomen verlopen de financiële aspecten van de transactie via stichting derdengelden onder notarieel beheer.
 • Wij doen het voorwerk voor u.
  Onze campermakelaars voorzien u van een volledige, nauwkeurige beschrijving van de camper en extra gedetailleerde foto's. U kunt met de campermakelaar spreken voordat u een camper bekijkt om er zeker van te zijn dat dit precies is wat u zoekt. U voorkomt dat u tevergeefs op pad gaat.
 • Wij beheren de transactie voor u.
  Net als een woningmakelaar beheren wij het proces en doen wij de onderhandelingen namens u.
 • Geverifieerd eigendom.
  Alle door ons verkochte campers hebben wij gecontroleerd op eigendom en openstaande financiële zaken zodat u met vertrouwen kunt kopen.

DRIE GEMAKKELIJKE STAPPEN OM UW IDEALE CAMPER TE KOPEN

 1. Zoek naar uw ideale camper op deze website. Selecteer de specifieke kenmerken of het type camper dat u zoekt en uw budget. Stel een waarschuwing (alert) in zodat u binnen 24 uur details van campers ontvangt die op de markt komen en voldoen aan uw zoekcriteria.
 2. Bel uw lokale Motorhome Depot campermakelaar die een bepaalde camper in bemiddeling heeft waarin u geïnteresseerd bent. Ontvang extra foto's en een onpartijdige, gedetailleerde beschrijving van de camper voordat u op pad gaat om de camper te gaan bekijken. Dit bespaart u veel tijd.
 3. Bekijk de camper en bespreek de aankoop met de campermakelaar. De campermakelaar zal alle onderhandelingen voor u doen en zorgdragen voor een veilige financiële transactie via stichting derdengelden onder notarieel beheer.

Wij maken het u gemakkelijk. Begin nu met zoeken.

Start met zoeken

Vind uw ideale Camper

Moet specifieker zijn?
Geavanceerd zoeken