fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

Jouw camper taxeren

ONTVANG EEN GRATIS WAARDEBEPALING VAN JOUW CAMPER

 

Om jouw gratis camper waardebepaling te krijgen hoef je alleen maar het korte taxatieformulier op deze pagina in te vullen. Wij nemen contact met je op!

 

EEN GRATIS CAMPER WAARDEBEPALING EN MEER

Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen neemt je lokale campermakelaar contact op. Naast het bespreken van de marktconforme waarde van jouw camper, krijg je ook de gelegenheid andere vragen te stellen, zoals over onze werkwijze en de huidige vraag en aanbod in de markt.
Onze campermakelaars hebben de vinger aan de pols als het gaat om de campermarkt. Net als bij een woningmakelaar biedt ons systeem hen toegang tot kopers die momenteel op zoek zijn naar campers. Misschien is er wel iemand die nu op zoek is naar een camper zoals die van jou! Het is uiteraard niet verplicht om bij ons een campertaxatie te vragen, jouw lokale campermakelaar is altijd bereid je te woord te staan.

 

Dus vul vandaag nog het formulier in op deze pagina.

Vul jouw gegevens in

Gratis Camper waardebepaling

Gerelateerd advies

Camper verkopen? Laat je niet oplichten!

Camper verkopen? Laat je niet oplichten!

We horen het steeds vaker: fraudeurs en andere criminelen hebben de campereigenaar als doelgroep ontdekt. De misdrijven variëren van het simpelweg wegrijden tijdens de proefrit tot slimme financiële trucs waarbij de rekening van de verkoper geplunderd wordt.

Lees meer
Camperplaatsen

Camperplaatsen

Mijn eerste echte camperplaats was in Binic, in Bretagne. Ik kon nog niet goed achteruit inparkeren en brak meteen een belangrijke camperplaats-étiquette: altijd met de neuzen in dezelfde richting gaan staan zodat de zijdeuren niet tegen elkaar…

Lees meer

Hoofdkantoor:

Motorhome Depot Nederland

Landauer 5

3897AB Zeewolde

085 065 7620
 

Email ons

office@motorhomedepot.nl

Volg ons

Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

Alle rechten voorbehouden - 2020 ©Motorhome Depot NL.

Powered by TDG Digital | 2020

© UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.