fbpx

Europa’s grootste campermakelaar

Coronavirus

Coronavirus – De stappen die wij nemen om uw veiligheid te garanderen

Jouw gezondheid en veiligheid staan ​​bij ons voorop! Wij blijven de maximale voorzorgsmaatregelen nemen en houden ons aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM. Gelukkig is onze werkwijze eenvoudig in lijn te brengen met de voorgeschreven RIVM richtlijnen, omdat wij geen camper showrooms hebben waar de te koop aangeboden campers gepresenteerd staan. Geen besmettingsgevaar via medewerkers en klanten. Geen voertuigen die door meerdere mensen zijn bekeken in de showroom. In feite kun je bij ons een camper kopen of verkopen zonder nauw contact met iemand anders. Hieronder leggen wij uit hoe we in deze buitengewone tijden een aantal aanvullende maatregelen hebben getroffen, wat betekent dat jij nog steeds veilig een camper kan kopen of verkopen via Motorhome Depot:

 

Een veilig proces voor verkopers van campers

Wil jij jouw camper verkopen vul dan vrijblijvend hier het waardebepalingsformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 085 065 7620.

 

De regio campermakelaar zal daarna telefonisch contact met jou opnemen en bespreken welke procedure gevolgd wordt om op een veilige manier een campercheck en een uitgebreide foto reportage van de camper te laten plaatsvinden t.b.v. de verkoop van jouw camper. 

 

De campermakelaar doet de onderhandelingen voor jou en wanneer een serieuze koper zich meldt voert de campermakelaar op een veilige manier de bezichtiging voor jou uit. Jij hoeft de koper niet te ontmoeten.

 

Al onze financiële transacties verlopen via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht. Tijdens deze procedure dient de koper de bij betaling ontvangen persoonlijke vrijgeefcode op onze Notarieel Betalen app in te geven. Ook dit wordt met gepaste afstand mogelijk gemaakt.

 

Onze campermakelaars zullen gedurende deze periode wegwerphandschoenen en/of hand desinfecterend middel gebruiken.

 

Een veilige proces voor kopers van campers

Als jij op onze website een camper ziet die jouw bevalt, kun je nog steeds contact opnemen met de campermakelaar. Hij kan jou een fotolink met een uitgebreide fotoreportage tot wel 100 foto’s sturen en jou voorzien van alle informatie die jij nodig hebt, voordat je zelfs maar denkt aan reizen om de camper te bekijken waarin je geïnteresseerd bent.

 

Als blijkt op basis van alle informatie en de extra foto’s dat dit voor jou de ideale camper is kan met de campermakelaar een bezichtiging worden ingepland. Deze bezichtiging zal op een veilige manier gebeuren en de RIVM richtlijnen worden daarbij te allen tijden gehanteerd. 

De gehele bezichtigingsprocedure en vervolgstappen worden vooraf uitgebreid telefonisch met jou besproken. Alle stappen zullen op veilige afstand worden uitgevoerd.

 

Onze makelaars zullen gedurende deze periode wegwerphandschoenen en/of hand desinfecterend middel gebruiken.

 

Je kunt nog steeds door onze voorraad bladeren op zoek naar jouw droomcamper.

 

Veel mensen realiseren zich nu dat ze nog een tijdje in Nederland op vakantie zullen zijn, waardoor de belangstelling voor campers groot is. Er zijn veel actieve kopers en verkopers die nu actie ondernemen om na de Pandemie erop uit te trekken met de camper of de camper verkocht te hebben.

 

Het Motorhome Depot Team

Vul jouw gegevens in

Gratis Camper waardebepaling

Eenvoudig jouw Camper verkopen

Wil jij een snelle verkoop van jouw camper?

Als je een snelle verkoop van jouw camper wil dan adviseren wij jou koopmijncamper.nl. Zij kunnen jou direct een aanbieding doen.

Gerelateerd advies

Een camper koper, waar let je op?

Een camper koper, waar let je op?

Als je overweegt om jouw eerste camper aan te schaffen, dan wil je dit misschien zo snel mogelijk, zodat je er direct op uit kan gaan om van jouw aankoop te genieten. Echter is het raadzaam om de tijd te nemen om te onderzoeken en eventueel te ervaren welke camper bij jou past.

Lees meer
Camper verkopen? Laat je niet oplichten!

Camper verkopen? Laat je niet oplichten!

We horen het steeds vaker: fraudeurs en andere criminelen hebben de campereigenaar als doelgroep ontdekt. De misdrijven variëren van het simpelweg wegrijden tijdens de proefrit tot slimme financiële trucs waarbij de rekening van de verkoper geplunderd wordt.

Lees meer

  Hoofdkantoor:

  Motorhome Depot Nederland

  Landauer 5

  3897AB Zeewolde

  085 065 7620
   

  Email ons

  office@motorhomedepot.nl

  Volg ons

  Motorhomedepot.nl is een franchise-organisatie en elke campermakelaar is aangesloten als franchisenemer en bedient als onafhankelijk ondernemer zijn regio.

  Alle rechten voorbehouden - 2021 ©Motorhome Depot NL.

  Powered by TDG Digital | 2021

  © UW MAKELAARS VOOR CAMPERS BV h.o.d.n. Motorhome Depot Nederland
  MotorhomeDepot.com is a trading name of Leisure Vehicle Franchising Ltd. a company registered in England under registration number 09364752.