Netherlands UK Ireland Northern Ireland Wales scotland
Motorhomes for Sale Update Email About Us Become a Broker Information for buyers Register as a buyer Sell My motorhome What Our Customers Say
Feedback van echte mensen
over onze dienstverlening

Wij doen ons werk met plezier en er is niets beter dan een tevreden klant. Hier volgt een greep uit de vele echte brieven, e-mails en feedback die we van onze klanten hebben ontvangen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Ik krijg veel positieve reacties op de camper , vooral het design vind iedereen mooi en de indeling is ook perfect. Verder rijd de camper als een luxe auto, ik ben hem zelf wezen halen in Schotland en dat ging vanzelf. Al met al ben ik zeer tevreden over de hele gang van zaken en de manier waarop alles is geregeld, en Motorhome depot blijkt een zeer betrouwbare zakenpartner.

In de toekomst zal ik dan ook adspirant kopers zeker Motorhome Depot aanbevelen. Met vriendelijke groeten van een zeer tevreden, Anton de Wijs"

november 2016


"Zo blij dat we besloten om onze camper via motorhomedepot te verkopen. Onze makelaars waren uitermate behulpzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd en ze maakten het proces zo eenvoudig en zorgeloos. We hoefden helemaal niets te doen. En omdat alle verzoeken om inlichtingen en vragen meteen werden afgehandeld, was er maar één bezichtiging voordat onze camper verkocht was! We kunnen hun diensten warm aanbevelen. Bedankt!"


"Bedankt voor de professionele en efficiënte afhandeling van de verkoop. Jullie dienstverlening is uitmuntend en ik zou jullie bedrijf beslist aanbevelen bij iedereen die een camper wil verkopen."


"De verkoop van mijn camper via Motorhome Depot was helemaal stressvrij. Ik had maanden lang geprobeerd om hem zelf te verkopen en zo veel tijd verspild aan mensen die niet kwamen opdagen. Ben diep onder de indruk van de manier waarop jullie alles hebben afgehandeld. Jullie kwamen op maandag en vrijdag was mijn camper al verkocht. Hartstikke bedankt. Als ik eerder van jullie had gehoord, had ik mezelf een hoop tijd, advertentiekosten en stress kunnen besparen.

Nogmaals mijn hartelijke dank."


"We kozen Motorhome Depot om onze camper professioneel te verkopen. Onze makelaar kwam onze camper bekijken en taxeerde hem 9000 hoger dan het beste dealerbod. Hij was heel professioneel in zijn taxatie en in het filteren van tijdverspillers. De camper werd bij de tweede bezichtiging verkocht en het geld werd met aftrek van een zeer redelijke provisie snel op onze rekening gestort. Bedankt Motorhome Depot."


Merk
Slaapplaatsen
Versnellingsbak
Stuurstand
Stijl
Indeling
Prijs vanaf  Prijs tot      
Voertuigreferentie

Campers te koop Campervans te koop Kampeerauto's te koop Kampeerbusjes te koop Camper te koop Campervan te koop Kampeerauto te koop Kampeerbusje te koop Kampeer auto's te koop Kampeer busjes te koop Kampeer busje te koop