Netherlands UK Ireland Northern Ireland Wales scotland
Motorhomes for Sale Update Email About Us Become a Broker Information for buyers Register as a buyer Sell My motorhome What Our Customers Say
Wordt ook Campermakelaar
op MotorhomeDepot.nl

Heeft u er wel eens van gedroomd om de controle over uw leven echt in eigen handen te nemen? En wat zou dat voor u betekenen? Als dat thuiswerken betekent, in een leuke sector zoals de camperbranche, en gelijkdenkende mensen ontmoeten en helpen, dan is dit waarschijnlijk iets voor u.

WORD EEN CAMPERMAKELAAR

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van koop en verkoop via een campermakelaar, en MotorhomeDepot.com loopt hierin voorop. Wij zijn de grootste campermakelaardij in het Verenigd Koninkrijk en groeien snel ook in andere Europese landen waaronder Nederland, om te voorzien in de vraag naar onze diensten. Dit betekent dat we een landelijk netwerk van makelaars nodig hebben om onze klanten een uitstekende dienstverlening te bieden.

Waarom franchisen?
We hebben ervoor gekozen om dit landelijke makelaarsnetwerk uit te breiden middels franchising. Waarom franchising? Omdat het niveau van dienstverlening dat onze klanten ontvangen het allerbelangrijkste voor ons is. En volgens ons kan dit het beste worden gerealiseerd met makelaars die gevestigde belangen in het bedrijf hebben. Wie belangen in een bedrijf heeft, wordt als geen ander gemotiveerd om geweldige service te verlenen.

De kans
Dit biedt een beperkt aantal mensen de kans om zich als franchisenemer bij ons bedrijf aan te sluiten. Wat doet een franchisenemer? U zou ons als vastgoedmakelaars voor campers kunnen zien. Een franchisenemer voert de inspectie van de camper van een klant uit, maakt foto’s, publiceert de camper op onze website, handelt verzoeken om inlichtingen m.b.t. de camper af, regelt de verkoop en verwerkt de administratie. Het is een eenvoudig proces, waarin onze franchisenemers volledig worden getraind.

Wat heeft u nodig om te slagen?
Ons bedrijf is op mensen gericht en het allerbelangrijkste is daarom een natuurlijke aanleg om goed met mensen om te kunnen gaan. U moet ook zelf gemotiveerd, positief en energiek zijn en vanzelfsprekend zou wat kennis van campers ook helpen.

De businesscase
De franchise biedt u de kans om uw levensstijl te veranderen en een ambitie te vervullen, maar het is een bedrijf en u moet uzelf ervan verzekeren dat de businesscase haalbaar is alvorens de franchise aan te nemen. Tijdens het beoordelingsproces om te zien of we voor elkaar geschikt zijn, bieden wij u vanzelfsprekend alle informatie die u nodig heeft om de businesscase voor een franchise van MotorhomeDepot.com te evalueren.

Kort gezegd is het een bedrijf dat geen voorraad heeft, geen pand huurt en geen overheadkosten heeft. Uw inkomen bestaat uit provisie die u verdient op de verkoop van campers. Het managementteam heeft uitgebreide ervaring op het gebied van franchising. De franchise is met grote zorg en in lijn met professionele richtlijnen ontwikkeld om succesvol te zijn, en is onderworpen aan een overeenkomst die is opgesteld door een gerenommeerde advocaat die is aangesloten bij de Britse Franchise Association.

Wat nu te doen
Als u ons vandaag zou bellen omdat u graag een franchisenemer wilt worden, zou u er heus niet zo maar een krijgen. Zo werkt het niet. We willen dat onze franchisenemers succesvol zijn, dat ze onze klanten een uitmuntende service verlenen en lange tijd met ons zullen samenwerken. En we zijn op zoek naar mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben. Om te garanderen dat we deze gezamenlijke doelen delen, is het zaak dat we elkaar leren kennen.

Wilt u meer weten over deze unieke franchisegelegenheid en de kans om uw leven te veranderen?

Neem contact op met het hoofdkantoor van Motorhome Depot in Nederland. Tel 085 065 7620

Merk
Slaapplaatsen
Versnellingsbak
Stuurstand
Stijl
Indeling
Prijs vanaf  Prijs tot      
Voertuigreferentie

Tweedehands campers te koop Camper occasions te koop Tweedehands campervans te koop Tweedehands kampeerbusjes te koop Kampeerauto's occasions te koop Tweedehands kampeerauto's te koop Tweedehands kampeerauto te koop Campervan occasions te koop Kampeerbusje occasions te koop Tweedehands camper te koop Tweedehands campervan te koop